Teco

Image

УСТРОЙСТВА ЗА ОБРАБОТКА, ХАРМОНИЗАЦИЯ И АКТИВАЦИЯ НА ВОДА ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА

TREELIUM S.A е Швейцарска компания изцяло насочена към иновации, подобряващи качеството на живот, посредством високо технологични решения. Продуктите които предлагаме, увеличават продуктивността чрез оптимизиране на работните процесите, намаляване на потреблението и защита на заобикалящата ни среда. Фирма Treelium години наред инвестира в изследвания и разработки за създаването и реализацията на Активаторите на вода “Teco”

ПРЕДИМСТВА НА АКТИВАТОРИТЕ “TECO”

ЕФИКАСНИ, ИКОНОМИЧНИ, ЕКОЛОГИЧНИ, ЛЕСНИ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ, БЕЗ ПОДДРЪЖКА, НЕ ИЗИСКВАТ ЕЛ.ЗАХРАНВАНЕ И НЯМАТ МАГНИТНА ОБРАБОТКА, ЗЕЛЕНА ТЕХНОЛОГИЯ

ЕФИКАСНИ Предотвратяват образуването на котлен камък и очистват вече отложения.
ИКОНОМИЧНИ – Намаляват разходите за поддръжка на ВиК инсталацията, отоплителните системи, бойлери, перални, миялни и кафе машини.
ЕКОЛОГИЧНИ – Нямат никакъв отпадъчен продукт, без магнитна обработка и не се нуждаят от ел. захранване.
ЛЕСНИ ЗА МОНТАЖ – Активаторите се монтират след водомера или непосредствено преди обектите, които защитават от отлагане на котлен камък.
БЕЗ ПОДДРЪЖКА – В периода на експлоатация Активаторите не се нуждаят от техническо обслужване и допълнителни консумативи.
ОБРАБОТЕНАТА ВОДА Е ПИТЕЙНА – Не променят натуралния химичен състав и pH на водата.

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ – Намалена консумация на електроенергия с до 15% (при загряване на вода )

- TECO подобряват качеството и вкуса на питейната вода и отстраняват неприятния мирис, като запазват жизнено важните за човешкото здраве КАЛЦИЙ и МАГНЕЗИЙ.
- Намаляват свободния хлор.
- Обеззаразяват водата – директна бактериална дезинфекция и възпрепятстване на нейното разпространение.
- Унищожават микроорганизмите включително и коли бактерийте.
- Намаляват вискозитета и повърхностното напрежение на водата, повишават нейната разтваряща, омокряща и измиваща способности.

НАМАЛЯВАТ ОБЩАТА ТОКСИЧНОСТ И ГЕНОТОКСИЧНОСТ НА ВОДАТА С ДО 60% И С ТОВА ОКАЗВАТ ПОЛОЖИТЕЛНО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ
ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ. (allium cepa test genotoxicity)

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВАТОРИТЕ НА ВОДА “TECO”

При преминаване на водата през “TECO” в потока вода, хидродинамично, чрез движение по твърди граници със специална форма, се генерират механични колебания. Силовото и честотно действие на колебанията ни гарантират пълно преструктуриране на водата. Разрушават се големите групи от водни молекули, създават се голям брой малки групи. Увеличава се броя на свободните молекули, протича процес на дехидратация на йоните. Новата структура е причина активираната вода да има по-ниско повърхностно напрежение и вискозитет, по-висока разтваряща, омокряща, измиваща и хидратираща способности. Процесите на загряване, охлаждане и ледообразуване на водата протичат по-бързо заради по-добрите топлоотдаваща и топлоприемаща способност. Новата структура на водата е основна причина, при нагряване да не се образува котлен камък.

ОБЕЗЗАРАЗЯВАНЕ НА ВОДАТА С “TECO”

Обеззаразяването на водата се постига от непосредственото силово и честотно действие на генерираните механични колебания водещи до унищожаване на бактериите, както и от влиянието на повишената разтваряща способност на активираната вода. Поради осмотичното налягане, по-добрия разтворител какъвто е активираната вода, прониква през клетъчната мембрана на бактерията и разрежда разтвора.
Следва механично издуване и разрушаване на бактериалната клетка.
При еднократно преминаване на водата през Активатора, повишената разтваряща способност се запазва до 5-6 денонощия. След този срок започва отново рязко увеличаване броя на бактериите. За поддържане на висока степен на обеззаразяване е необходима рециркулация, каквато например има при басейните.

"ЕС ЛАЙН ПТФ" ЕООД

Телефони:

0887095990
0878700721

E-mail: kachestvenavoda@abv.bg

Image
Моля, напишете името си!
Моля, напишете името си!
Моля, оставете валиден E-mail адрес!
Моля, опишете запитването си!
Необходимо е да се съгласите с условията, ако искате да продължите
Неверный Ввод

    Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. С посещението си Вие се съгласявате с използването на бисквитки!      СЪГЛАСЕН СЪМ!